top of page

Spiritualiteit, Zelfbewustwording en Mystiek

Alles in het universum heeft een eigen,
unieke oorspronkelijke trillingsfrequentie.

Hierdoor worden kleuren zichtbaar, geluidsgolven hoorbaar, warmte voelbaar en jijzelf zichtbaar en voelbaar. Eigenlijk geeft een trillingsfrequentie een energieveld. Ieder woord, iedere gedachte creëert ook een trilling in de zee van het universum. Indrukken vanuit je omgeving hebben een doorwerking in jou en in jouw trillingsfrequentie, in je energie. Balans in jouw unieke trillingsfrequentie is balans in energie en is heilzaam. 

Weten wie je bent, welke eigenschapen horen van nature bij jou en hoe zet je die in voor eigen welzijn en voor het welzijn van anderen? Welke gedachtetrillingen zijn oud en mag je loslaten zodat je kunt groeien? Jij als uniek wezen bent opgebouwd uit een fysiek lichaam die wordt omringd door een eigen uniek energieveld, jouw aura. Door deze twee lagen stromen alle emoties van ervaringen en indrukken die je opdoet in dit leven en vorige levens. Vanuit je denken geef je richting aan je leven gebaseerd op deze ervaringen. Je trillingsfrequentie fluctueert met jou staat van zijn. Hij kan verlagen, verhogen en hij kan verruimen.

Voelen wie jij bent, en in harmonie met jezelf en je omgeving leven.

Dharini geeft cursussen en consulten die erop gericht zijn om je eigen unieke trilling te herkennen. Om balans te vinden in je lichaam, in je aura, in de wereld om je heen en in je eigen geest.

Cursus: Balans in lichaam, energie en geest

Dit is een ontwikkelingscursus gebaseerd op de chakra-leer, om meer balans te brengen in jezelf en het meest essentiële van jezelf te ontdekken. Je lichaam wijst je jouw weg, het vraagt om naar je lichaam te leren luisteren. De taal van jouw lichaam verstaan is een ding, naar de inzichten, de aanwijzingen te durven handelen is het volgende. Je kunt het geleerde meteen in de praktijk toepassen en vragen die bij je boven komen kunnen iedere week behandeld worden. Je bent er eigenlijk de hele tussenliggende week mee bezig.

In de cursus wordt gebruik gemaakt van chakraleer, visualisaties, meditatie en muziek. Je maakt kennis met oefeningen die je helpen om weer dichter bij je eigen gevoel te komen. Je wordt je meer bewust van je eigen lichaam en de emoties die daarin liggen opgeslagen. Je leert inzicht te krijgen in jouw manier van reageren en dus van jouw handelen.

 

De cursus omvat 10 avonden. - Deze cursus is voor iedereen toegankelijk.

Maandagavonden: 

9, 16, 23 en 30 september 2024 + 21 oktober 2024
+ 4, 11, 18 en 25 november 2024 + 2 december 2024

Dinsdagavonden: 

10,17 en 24 september 2024 + 1 en 22 oktober 2024
+ 5, 12, 19 en 26 november 2024 + 3 december 2024

Alle avonden welkom vanaf 19:00 uur start om 19:30- 22:00 uur.

Aanmelden en/of informatie graag via contact formulier.

Cursus: In balans je koers varen

Deze cursus is een vervolg op Balans in lichaam, energie en geest. In deze cursus gaan we aan de hand van de zeven chakra’s weer op pad en verkennen we daarbij de zeven auralagen. Je zult ervaren dat de energie van de auralagen subtieler is, een fijnere afstemming met jezelf. Vanuit deze afstemming ga je verder het meest essentiële in jezelf te ontdekken. Koers varen in de afstemming met je innerlijk, in verbinding met de aarde en de kosmos. 

 

De cursus omvat 12 avonden.

Voor deze cursus is het noodzakelijk eerst Balans in lichaam, energie en geest te hebben gevolgd. 

Dinsdagavonden: 

14,21 en 28 januari 2025 + 4, 11 en 18 februari 2025
+ 4, 11, 18 en 25 maart 2024 + 1 en 8 april 2025

 

Alle avonden welkom vanaf 19:00 uur start om 19:30- 22:00 uur.

Aanmelden en/of informatie graag via contact formulier.

Cursus: Oude chakra’s her-inneren

De aarde is onderweg naar haar nieuwe eeuwenoude trilling. Alle oude mystieke culturen hebben die weg beschreven. Iedere 25000 jaar verandert de aarde in haar cyclus in het planetaire stelsel en daarmee alles wat met haar verbonden is. We zijn nu aangeland in dit nieuwe Aquarius-tijdperk en worden uitgenodigd om ons er helemaal mee te gaan verbinden. Door de groei van de aarde en onze verbinding met haar, groeien wij ook; het geeft verruiming van ons bewustzijn, er komen andere trillingen binnen ons bereik. Deze trillingen zijn niet nieuw, maar wij kunnen ze nu wel weer opnieuw gewaar worden. We her-inneren deze trilling, zeker ons lichaam. Hoe meer je dus afstemt op je lichaam, je aura, de energievelden, hoe meer je kunt groeien en verruimen. Des te meer je de aarde in dit tijdperk en je eigen Bedoeling vanuit de Oorsprong kan helpen en dienen. We nemen je graag mee op deze reis terug in de tijd, naar de tijd waar we niet 7 hoofdchakra’s ervaarden maar meerdere. Deze kennis wordt nu juist gevraagd om opnieuw in de wereld gezet te worden.  Daarmee komt de poort naar de Alwijsheid opnieuw binnen ons bereik. We willen je de diepe aarding vanuit de binnen-kern van onze planeet laten voelen. Dit als voorwaarde om te kunnen reizen in deze oude chakra’s, en vandaaruit je mee te nemen naar het miltchakra, het thymuschakra, het kosmisch doorstromingschakra ook wel Bron der dromen genoemd, het epifysechakra en het hypofyse chakra. Dit willen we doen in een vijfdaagse cursus verspreid over het jaar.

Deze cursus vraagt wel een ervaren zijn in het werken met subtiele energie. Het is geschikt voor mensen die de opleiding hebben gedaan of volgen, van Werken met energie (spirituele therapie).  Of elders opleidingen hebben gevolgd in werken met subtiele energie.

 

Zondagmiddag
29 september 2024 + 10 november 2024 + 8 december 2024 + 12 januari 2025 + 9 februari 2025

Alle middagen welkom vanaf 13:00 uur, start 13:30-17:00 uur.

Aanmelden en/of informatie graag via contact formulier.

Cursus: In balans met 13 chakra’s

Het tegelijkertijd aanwezig zijn in de 13 chakra’s is best een levenskunst.  Je vrij voelen en het Licht en de Aarde in jezelf verenigen. Liefdevol aanwezig zijn, onvoorwaardelijk. Je Bent volledig mens. Gevuld door het Licht en de Aarde en leeg doordat je steeds durft los te laten.

Ieder moment opnieuw ijken, wat wordt er gevraagd? De subtiele wereld dringt meer en meer tot je door. Tegelijkertijd ben je in de wereld, waar je je niet mee hoeft te identificeren. Je bent verbonden met je Oorspronkelijke Zelf. Vanuit dat Zijn mag je leren om te scheppen, te creëren vrij van karma.

Op alle avonden wordt gebruik gemaakt van chakra leer, visualisaties, meditaties en muziek om eenieder de gelegenheid te geven alle chakra’s gewaar te worden.

Woensdagochtend: 

2 oktober 2024 - 6 november 2024 - 4 december 2024 -

8 januari 2025 - 5 februari 2025 - 5 maart 2025 -

9 april 2025

Alle ochtenden van 09:30-12:00 uur

Aanmelden en/of informatie graag via contact formulier.

Consulten

Als je daar behoefte aan hebt kun je een persoonlijk consult afspreken. Een reden voor een consult kan zijn dat het even niet zo goed met je gaat. Dat je merkt dat je de verbinding met jezelf even kwijt bent. Vaak wil dat zeggen dat er een nieuwe mogelijkheid is om dichter bij jezelf uit te komen. We schieten dan vaak weer even in een oud patroon, in de weerstand. Een consult of enkele consulten kunnen dan net het duwtje zijn wat nodig is om er helemaal contact mee te maken en de diepere laag te bereiken. Als je nog geen cursussen gedaan hebt is het vaak fijn om even te komen praten en kennis te maken. Dan kun je voelen en ervaren wat nu de weg is om te bewandelen, een cursus volgen of een consult doen. Hoe een consult er inhoudelijk uitziet is heel erg afhankelijk van de problematiek. De tijdsduur is doorgaans een uur.

Tarieven:

Consult - 60 minuten - € 75

Balans in lichaam, energie en geest - € 280

Koers varen - € 320

Oude chakra's her-inneren - € 250

13 chakra's - € 260

 

Betaalmethoden: contant, per pin, per overschrijving of tikkie verzoek

Alle cursussen van de zelfbewustwording worden
niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Open meditatieavond

Elke eerste woensdagavond van de maand is er een meditatieavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. De avond bestaat deels uit een geleide en deels uit een stille meditatie. Na afloop van de meditatie is er gelegenheid om eventuele vragen te stellen of je ervaringen te delen. De avond is voor iedereen toegankelijk, graag aanmelden per mail of contact formulier.

Tijd: 20.00-21.00 uur (zie agenda)

Kosten: vanaf € 7,50 per persoon, per keer.

"Iedere poging tot meditatie is de ontkenning ervan. Alleen gewaar zijn van wat je denkt en doet is meditatie en niets anders... Meditatie betekent het bewustzijn ontdoen van zijn inhoud." - Jiddu Krishnamurti

Data: 

2 oktober 2024 - 6 november 2024 - 4 december 2024
- 8 januari 2025 - 5 februari 2025- 5 maart 2025- 9 april 2025

bottom of page