top of page

"Ik begon met een opleiding tot operatie assistente chirurgie. Dit beroep heb ik 10 jaar gedaan, daarna de leidinggevende aspecten, wat resulteerde in manager van een operatie -complex.

Door ingrijpen van het universum in mijn eigen gezondheid en het moeten vinden van een nieuwe balans kwam daar de zelfbewustwording en spiritualiteit. In deze tak heb ik mijn bedrijfje Dharini opgericht in 2007, zie de cursussen onder het kopje dharini zelfbewustwording. Ik ben een spiritueel therapeut.

Wederom door ingrijpen vanuit het universum waarbij een jong leven naar gene zijde is gegaan werd ik opnieuw uitgedaagd om mijn balans te vinden. Ik zocht mijn antwoorden in de natuur en kwam daarna uit bij een natuurgeneeskundig wijze die voor mij zowel de aarde als het universum in zich draagt. Deze natuurgeneeskundige opleiding, de matrix-kleuren therapie heb ik doorlopen, ervaren en toegepast op mij zelf en nu bij cliënten. Ik ben een natuurgeneeskundig therapeut."

"Als aanvulling heb ik de Hormoonfactor training gedaan omdat hormonen de boodschappers zijn in ons lichaam. De tijd waarin we nu leven doet een extra appel op onze afstemming met  de wereld waarin we leven, met de voeding die we tot ons nemen, met de aarde die leeft in haar wereld het universum. Balans in hormoonhuishouding maakt dat je de verschuiving die nu gaande is in de wereld, beter kunt hanteren, kunt meegaan in de verhoogde trilling van de aarde die wordt gevraagd vanuit het hart.

 

In 2022 kwam ik voor mij zelf weer terug bij de reguliere geneeswijzen, ik voelde vanuit mijn Wezen dat reguliere- en natuurgeneeswijze altijd samen kunnen gaan. In mijn praktijk is dit ook de basis van waaruit ik wil werken. De symbiose van Jacqueline en Dharini is voor mij de samenwerking van lichaam en ziel en hun gezamenlijk zelfhelend vermogen. Dit zelfhelend vermogen ondersteunen middels de matrix-kleuren therapie is de natuurgeneeskundige ingang die ik heb geleerd.

Al deze wegen hebben geleid tot het besef;

Ik ben een Heelmeester in alle lagen van Zijn waarbij alles onbevooroordeeld aanwezig mag zijn, niets staat los van elkaar alles is verbonden. Dit helen betekent niet dat alles een vorm kan krijgen zoals we willen, het betekent in vrede kunnen zijn met alles wat het leven uit deelt. Het betekent ook in vrede kunnen gaan naar gene zijde omdat de tijd daar Is.

De enige waarheid die telt is jouw waarheid, deze is voelbaar in jouw hart en de aanwijzingen komen tot je vanuit het universum."

Dharini is een woord uit het Sanskriet en betekent, oermoeder, voedster, beschermster. Dharini staat mensen bij in hun zoektocht naar balans.

 

Dhari is mijn Zelf, Jacqueline is de naam die ik heb gekregen bij de geboorte in dit lichaam. Dharini is de symbiose, samenwerking van deze twee delen in dit leven Nu.

 

Jacqueline Dharini 

Bedankt voor uw aanvraag.

Neem hier contact op met Dharini:

bottom of page